Inscriu-te com a proveïdor

Vols créixer i fer créixer l'economia catalana?
Si vols ser protagonista d’una nova economia catalana, moderna i responsable, si tens clar que l’economia i el comerç sense ingerències polítiques és un eix central de qualsevol societat democràtica, no ho dubtis! Converteix-te en proveïdor estratègic i ofereix els teus productes i serveis a un ingent equip de consumidors estratègics que t’està esperant!

T'ho fem FÀCIL!
Amb les dades que ens facilitis publicarem un perfil de la teva empresa. Explica què ofereixes, fes una proposta atractiva i destaca els valors que la teva empresa pot aportar a l’economia catalana. Hi ha molts consumidors que t’esperen i molts altres que et trobaran!
I si ho prefereixes, farem arribar les dades que ens facilitis als consumidors que s’hagin interessat pel teu àmbit d’operació. Ells es posaran en contacte amb tu. Només has d’omplir el formulari i donar el consentiment per tal que enviem les dades de la teva empresa (és totalment opcional). Així de fàcil!
Jo ja ho he fet. Molts altres ja ho han fet. I tu, t’ho deixaràs perdre?

T’ho deixaràs perdre?

DADES D'EMPRESADADES DE CONTACTEALTRES

X

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals
Responsable del tractament   Assemblea Nacional Catalana.
Finalitat   Tractament de les dades personals de la persona de contacte de l’empresa que s’inscriu, en el programa Consum Estratègic i posterior informació sobre el desenvolupament del programa
Legitimació   La base legal per al tractament de les dades personals de les persones de contacte de l’empresa interessada, és el consentiment lliure i explícit de la persona.
Destinataris   Les dades seran utilitzades per personal autoritzat per l’ANC dins la gestió del programa Consum Estratègic i només seran cedides a tercers, per imperatiu legal.
Drets   Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s’especifiquen el la nostra Política de Privacitat.
Informació addicional   Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web: www.ConsumEstrategic.cat