Inscriu-te com a consumidor

Sigues consumidor estratègic. Apodera’t per avançar cap a la independència!

Si vols ser protagonista d’una nova economia catalana, moderna i responsable. Si tens clar que l’economia i el comerç sense ingerències polítiques són un eix central de qualsevol societat democràtica, no ho dubtis. Fes servir el teu poder com a ciutadà sobirà i lliure. Apodera’t i utilitza la teva força per canviar les coses! Inscriu-te i sigues consumidor estratègic!

T'ho fem FÀCIL!

Publicarem la informació necessària de cada empresa per tal que prenguis les teves pròpies decisions a l’hora de triar els proveïdors de serveis que més s’ajustin a les teves necessitats i els teus valors.

I, si ho prefereixes, farem arribar les dades que ens facilitis a les empreses dels àmbits del teu interès, i elles es posaran en contacte amb tu. Només has d'omplir el formulari i donar-hi el consentiment (és totalment opcional). T'ho deixaràs perdre?

Dades de contacte

Àmbits d'interès

Indica altres àmbits del teu interés, separant-los per ";", per exemple Missatgers;Hotels...

X

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals
Responsable del tractament   Assemblea Nacional Catalana.
Finalitat   1. Inscripció de l’interessat en el registre de Consumidors Estratègics i comunicació d’informacions relacionades amb el programa Consum Estratègic. Aquesta finalitat comporta la cessió de les dades tractades, a les empreses subministradores de béns i serveis adherides al programa.
2. Altres informacions relatives a les activitats de l’ANC.
Legitimació   La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit.
Destinataris   Les dades seran cedides a les empreses subministradores de béns i que participen en el programa Consum Estratègic. A més també seran cedides a requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats.
Drets   Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s’especifiquen el la nostra Política de Privacitat.
Informació addicional   Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web: www.consumestrategic.cat